Seriehelg og Søderspelen

Denne helgen har det vært spill for alle serielagene våre med unntak av eliteserielagene. I tillegg har Sondre, Martine og Katarina vært i Borås og spilt Søderspelen.

For fullstendige resultater se: her

B-72 2 har vært på Harestua og spilt 3 kamper i 1. div. Laget bestod av Martin S, Marius, Anne Sophie, Rikke, Adrian og Øyvind. Første kamp var mot Oppegård, dette endte med 3-7 seier. Adrian vant sine kamper og Rikke tok en sterk seier mot Rikard Johansson. Kamp nr to var mot Kjelsås og den ble veldig jevn men endte dessverre med 4-6 tap. Adrian tok 2 kontrollerte singelseiere og en double med Marius. Anne Sophie vant sterkt 3-0 mot Jostein Johansen, mens Rikke og Marius tapte sine singler veldig jevnt, 3 av dem i avgjørende. Siste kamp var mot Fornebu som stilte med et sterkt lag. Det ble mange gode matcher fra B-72 sin side, men med hele 4 2-3 tap ble stillingen til slutt 2-8.

B-72 3 har vært i Fokushallen og spilt 3 kamper i 3. div. Laget denne gangen bestod av Markus, Kim, Øyvind og Nini. De slo Klemetsrud 8-2 før det ble et 2-8 tap mot Kjelsås 4. Til slutt tok de en fin 6-4 seier mot Lynild. Laget ligger nå på en 4. plass i serien.

I 4 divisjon har de nye avdelingene (sluttspillsavdelingene) startet opp. B-72 5 er i den øverste avdelingen: avd AS. Der har de spilt sine to første kamper og det endte med en 6-4 seier mot Kjelsås 6 og et 4-6 tap mot Jevnaker 2. De ligger da på en 6.plass (av 9 lag) i avdelingen.  B-72 4 har spilt to kamper i avdeling BS det endte med 3-7 tap mot Oslo BTK og uavgjort mot Sarpsborg 2.

B-72 6 (Scott, Sivert og Magnus) og B-72 7 (Marie, Gertruda, Vivian og Sarania) har begge havnet i avdeling CS. i Første kamp møtte de hverandre og dette endte uavgjort. B-72 7 fulgte opp med en ny uavgjort mot Klemetsrud 2 før de til slutt slo Oslo 3 6-4. B-72 6 spilte også uavgjort mot Klemestrud men tapte 3-7 mot Oppegård 4. B-72 7 ligger på 3. plass, mens B-72 6 ligger på 5. plass.

Våre tre lag i 5. div har også vært i full sving. I avdeling C har voksenlaget B-72 8 spilt to kamper. Det ble 7-3 seier mot Kjelsås 7 og 3-7 tap mot Bærumsverk 3. Guttelaget B-72 10 har også spilt i samme avdeling de slo blant annet Kjelsås 7 hele 10-0.

I avdeling D har damelaget spilt 3 kamper. Sven steppet inn for Liv i siste runde og spilte sammen med Torill og Margo. Det endte med 3 tap også denne helga, men de hadde det gøy og spilte flere jevne kamper. Damene merker framgang, men ser at det er behov for å trene mer enn 2 timer i uka.

I Søderspelen hadde Katarina en ekstremt bra turnering der hun vant Jenter 14 og Jenter 15 i tillegg til å komme på 3. plass i Damer Jr 17 og 5. plass i Damer Elite. Martine var litt syk, men klarte fortsatt å ta en fin 2. plass i Jenter 14. Sondre fikk to 5. plasser i Herrer Jr 20 og Herrer Singel 1. Den ene kvelden var de samlet og spiste indisk mat. Helgens kok ble gjort av Katarina som glemte igjen skoene sine.

Comments are closed.